Het Menselijk Energieveld – online

Een basiscursus met alle informatie die je nodig hebt in toegankelijke video’s en een scala aan extra materialen.

Lees meer

Specialisatie Energetisch Traumatherapeut

Specialisatie voor complementair en regulier therapeuten.

Lees meer

Driedaagse Cursus Energetische Geneeskunde

Het uitgebreide fundament voor je reis door dit boeiende vakgebied.

Wil je begrijpen hoe het menselijk energieveld in elkaar zit en wat de relatie is tussen bewustzijn, materie en energie? Deze cursus geeft je antwoorden vanuit de praktijk, traditionele kennis én wetenschappelijk onderzoek. Om de theorie handen en voeten te geven, is er voldoende ruimte voor het praktisch werken met energie.

Wil je je vaardigheden daarna nog verder uitbreiden? Kijk dan eens naar de Praktijkdagen Energetische Technieken of de driejarige opleiding Energetische Heelkunde.

Lees meer

Retraite ‘Trauma, psychose en spiritualiteit’

Een unieke kijk op psychische klachten en spirituele ervaringen.

Op een sfeervolle locatie in de Achterhoek neem je de tijd om dieper in jezelf te landen en te ervaren hoe alle wonden van nature helen. In een bad van energie, klank en zang gaan we aan de slag met energetische technieken om trauma effectief te behandelen bij jezelf en anderen. Een aantal van de dagdelen zijn gewijd aan psychoseklachten en de link met spirituele ervaringen.

De versie voor therapeuten leidt op tot energetisch traumatherapeut en complementair ondersteuner psychose en spiritualiteit.

Liever niet op retraite? Het hele programma wordt ook aangeboden als supervisietraject. Daarnaast kun je kiezen voor losse groepssessies.

Lees meer

Psychose en spiritualiteit – online

Uitgebreide cursus over de link tussen psychoseklachten en spirituele ervaringen.

Lees meer

Seksueel misbruik. Sta stevig naast je cliënt! – online

Bijscholing voor therapeuten over de specifieke kennis die nodig is bij de behandeling van seksueel trauma.

Lees meer

Ontmoetingsmiddag Psychose en Spiritualiteit

Middag voor ervaringsdeskundigen, familie en vrienden, reguliere en complementaire therapeuten.

Lees meer

Trauma in beweging

Oefeningen uit de Brain Gym® bij trauma.

Lees meer

Driejarige Vakopleiding Energetische Heelkunde

De opleiding Energetische Heelkunde is een 3-jarige beroepsopleiding op HBO werk- en denkniveau. De opleiding heeft als basis geestelijke heelkunde die gebaseerd is op de healingmethode van Marianne Looij.

De opleiding Energetische Heelkunde staat voor schoning en herstel van het menselijke energieveld, waarbij het repareren van het energiesysteem centraal staat. Zoals een loodgieter de leidingen van een huis repareert, repareren wij het energiesysteem.

Liever korte cursussen? Kijk dan eens naar de Praktijkdagen Energetische Technieken of de driedaagse cursus Energetische Geneeskunde.

Lees meer

Masterclass Trauma Energetics©

William Redpath, energy healer, trauma therapist and author of ‘Trauma-energetics©’ and ‘Trauma for beginners’, has developed a method based on non-intentionality and following the natural trauma release process using colour, energetic impressions and energetic space-holding.

The process of trauma release follows a unique flow for each individual, but is at the same time universal and in it’s core energetic. Your own energy system (in William’s words ‘Brain’, with a capital B) knows exactly what is needed to disentangle emotional and mental knots and solve energetic blockages. Therapists can learn how to facilitate this process.

Would you like to learn an energetic method that often helps where other methods fail? Are you an energy healer with a wish to underpin your treatments with solid practical skills? Then definitely join us during this Masterclass by William Redpath, the author of the book of the same name.

Read more

Acupressuur en Meridiaanleer – online

Bijscholing voor therapeuten over energiebanen en de behandeling daarvan.

Lees meer

Trauma vanuit Energetisch Perspectief – online

Een volledige theoriecursus over energetische traumabehandeling met technieken van diverse auteurs en behandelaren.

Lees meer

Praktijkdagen Energetische Therapie

Voor iedereen die in de praktijk aan de slag wil in een warme, inspirerende omgeving.

Lees meer

Specialisatie psychose en spiritualiteit

Ben je al therapeut, regulier of complementair zorgverlener? Wil je je verdiepen in het raakvlak tussen psychoseklachten en spirituele ervaringen?

Word Complementair Ondersteuner Psychose en Spiritualiteit!

Lees meer

Soul Body Fusion

De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Tijdens de workshop leer je Soul Body Fusion toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Je krijgt achtergrondinformatie over wat Soul Body Fusion is en hoe het werkt. 

Lees meer

Sensorische Informatieverwerking vanuit Energetisch Perspectief – online

Problemen in de prikkelverwerking is een veel voorkomende hulpvraag bij kinderen in de basisschoolleeftijd. In de reguliere zorg wordt dit Sensorische Informatieverwerkingsproblemen genoemd.

Sensorische Informatieverwerking is een normaal ontwikkelingsproces wat start vanaf de conceptie en rond de leeftijd van 7 jaar is afgerond. Wanneer dit proces niet goed verloopt heeft dit directe invloed op de ontwikkeling van het kind en kunnen er problemen ontstaan op het gebied van motoriek, gedrag en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Doel van deze nascholing is het overdragen van de theorie van Sensorische Informatieverwerking en wat het verband is met het menselijk energieveld.

Lees meer