Eveline Hund is dol op het brein en fan van natuurlijke gezondheid. Ze is wetenschappelijk bioloog en is haar hele leven bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling/ spiritualiteit.

Toen Eveline lang ziek was en veel klachten had door een hersenletsel (=NAH) leerde ze m.b.v. Brain Gym® heel anders omgaan met haar situatie. Ze kreeg haar concentratie en vreugde in het leven weer terug. Deze waardevolle ervaring bracht haar een heel nieuwe carriere: in haar praktijk begeleidt ze mensen met een hersenletsel naar een gebalanceerd leven. Het is haar missie het concept Het Dynamische Brein in de zorgsector te introduceren. Deze visie van het brein is nodig om mensen met een chronische aandoening van het brein of zenuwstelsel een betere Kwaliteit van Leven te geven. Heel graag ziet ze dat de reguliere zorg hier de complementaire zorg een hand geeft.

Brain Gym® werkt met de principes van natuurlijk leren. Omdat Bewegend Leren in onze maatschappij al een algemeen geaccepteerd begrip is, verwacht Eveline dat Brain Gym® een brug kan zijn tussen de maatschappij (onderwijs, zorg) en de kinesiologie.

Klik hieronder voor Eveline’s cursus bij de Academie Energetische Geneeskunde. Deze cursus is los te volgen, of als onderdeel van de retraite ‘Trauma, psychose en spiritualiteit’.

Eveline’s cursus

Trauma in beweging

Tijdens deze workshop zet Eveline je letterlijk en figuurlijk in beweging met oefeningen uit de Brain Gym®. Brain Gym® is een beweegprogramma uit de Kinesiologie, een complementaire geneeswijze waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.