Studie-uren 13
ECT’s 0,5

Soul Body Fusion® is een energetische techniek die lichaam en ziel op elkaar afstemt. Het is geschikt voor iedere therapeut en coach die zijn aanbod wil uitbreiden, maar ook om bestaande (energetische) technieken/massages te versterken.

De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven. We lopen als het ware met onze ziel onder de arm. We zijn niet volledig aanwezig en staan niet helemaal in onze kracht. Het lukt ons niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen.

Wat is Soul Body Fusion?

Soul Body Fusion® sessies hebben wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van buitengewone healing bij o.a. chronische klachten, burnout, depressie, autisme, PDD NOS, ADHD.
Echter, Soul Body Fusion is meer dan dat. Je helpt je cliënt om door te groeien naar zijn of haar oneindige potentieel. Tijdens een sessie zorg jij er namelijk voor dat je cliënt ondergedompeld is in een hoog, geharmoniseerd veld. Dit brengt je cliënt naar een hogere trilling. Tijdens het proces komt er meer van de zielsenergie in het lichaam.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop leer je Soul Body Fusion toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Je krijgt achtergrondinformatie over wat Soul Body Fusion is en hoe het werkt. 

De techniek is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS (www.jonettecrowley.com) en haar boek over Soul Body Fusion is verkrijgbaar in het Nederlands.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor de cursussen en workshops kan via de website van de docent.

 

Gerelateerd:

Praktijkdag energetische technieken

Praktijkdag energetische technieken

Energetisch therapeuten die zich willen verdiepen in hun vak zijn van harte welkom om mee te doen aan een praktijkdag. Voor energetische therapie geldt: hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Een greep uit de technieken waarmee we oefenen: Meditatie voor...

Lees meer
Groepssessie energetische traumaverwerking

Groepssessie energetische traumaverwerking

We zijn onze pijn niet. Pijn en weerstand lossen vanzelf op als we ze niet vasthouden, als we bereid zijn met nieuwe ogen te kijken en onze gevoelens de stroom te laten volgen die diep in ons aanwezig is. Wat er overblijft, zijn wij, precies zoals we zijn. Rustend in...

Lees meer